Grail Quest 19. – 21.10.17

20

syys

Grail Quest 19. – 21.10.17

Mitä:

Grail Quest on uusi Turun Gatorade Centerissä pidettävä uusi LAN- sekä pelitapahtuma, jossa on Tekkenin lisäksi myös mm. CS:GO, Smash, sekä DOTA 2 ja LoL-turnaukset. Videopelien lisäksi tarjolla on Magic the Gathering, Warhammer 40k sekä muita perinteisempiä pelejä. Grail Questin muuta ohjelmaa voi tarkastella tapahtuman nettisivuilta. Liput voi ostaa lippupalvelusta, 28€, tai Turun taistelupelaajat ry:n kautta alennettuun hintaan.

Tekken 7 eSM-kisat ovat 48 hengen, kaikille avoin,  kaksiosainen turnaus, jossa round robin -alkulohkoista edetään tuplaeliminaatioturnaukseen. Alustana toimii PlayStation 4.

 

Missä:

Gatorade Center, Turku. Paikalle pääsee Kauppatorilta bussilinjalla 100.

Tilan voi katsastaa täältä -> Muut paikat -> 5. krs etuaula. Eli pääsisäänkäynnistä  vasemmalle ja portaat ylös.

 

Milloin:

Tapahtuma on avoinna 19. – 21.10. Itse Tekken 7 eSM-kisat pidetään perjantaina 20.10.17. Varmista että olet ennakkoilmoittautunut mukaan turnaukseen viimeistään maanantaina 16.10. klo 20:00.

Aikataulumme perjantaille

14:45 – Pidetään nimenhuuto ja pieni kertaus säännöistä

15:00 – Alkulohkot

19:00 – Top 16

22:00 – Finaalit Gatorade Centerin lavalla

24:00 – Virallinen ohjelma-aika loppuu, mutta vapaa pelailu jatkuu niin pitkään kuin silmät pysyvät auki

 

Liput:

Turun taistelupelaajat ry tarjoaa kolmen päivän kävijälipun puoleen hintaan mikäli tilaat sen ennen  maanantaita 9.10. Eli tilatessasi meiltä lipun, saat sen hintaan 15 €, muussa tapauksessa kävijälippu kolmelle päivälle maksaa 28 € ja vuorokausilippu 20 €. Huomioi että maanantai 9.10. on viimeinen päivä tilata liput meiltä että saamme ajoissa hoidettua alennusliput kaikille halukkaille.

Alelipun voit tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: grailquest2017@turpakellari.com ennen edellämainittua päivämäärää.

Kerro sähköpostissa nimesi ja nickisi, ja mikäli olet jo tehnyt eSM-pelaajalisenssin niin myös sportti-ID:si. Lähetämme vastauksena tilinumeron johon voit maksaa lipun ja maksun tultua, lähetämme varmistusviestin asiasta.  Jos et jostain syystä kerkeä pyytämään lippua ennen 9.10. niin lipun voi edelleen ostaa lippukaupasta normaalihintaan.

 

Ilmoittautuminen:

Tapahtuma on massiivinen ja turnauksia on mukana järjestämässä Suomen elektronisen urheilun liitto (SEUL), jonka takia turnauksiin osallistujilta vaaditaan pelaajalisenssimaksua. Lisenssin avulla saadaan kehitettyä pelaajarekisteri ja sillä rahoitetaan myös SEULin toiminta sekä turnausten potit. Käytännössä turnauspelaajille se tarkoittaa siis Suomisport-palvelun sivuille rekisteröitymistä, johon tarvitaan henkilötunnus. Tällä rekisteröidyt alustavasti olympiakomitean alla toimivaan rekisteriin.

  • Kirjautumisen jälkeen voit ostaa itsellesi lisenssin elektroniseen urheiluun, jonka voi valita sivuilla olevasta listasta.
  • Seuraavaksi valitset oman seurasi, jota valtaosalla ei ole, tässä tapauksessa siis “eSM 2017 – Ei seuraa”
  • Kun suoritat maksun olet oikeutettu osallistumaan eSM Tekken 7 -turnaukseen tai muihinkin eSM-turnauksiin koko loppuvuonna.
  • Löydät lisenssistäsi numerosarjan aka sportti-id:n, jonka tarvitsemme.

Lähetä ilmoittautumisesi sähköpostiosoitteeseen grailquest2017@turpakellari.com johon ilmoitat koko nimesi, nickisi sekä sportti-id:si (pelaajalisenssin tarkastusta varten). Pidäthän huolta että olet ennakkoilmoittautunut mukaan turnaukseen viimeistään maanantaina 16.10. klo 20:00, sillä turnaukseen ei pääse mukaan ilman pelaajalisenssiä.

Lisäämme pelaajat tähän kaavioon josta voit myös käydä katsomassa oman paikkasi ennen turnausta.

 

Säännöt:

Viralliset Tekken 7 eSM-säännöt löydät täältä. Kannattaa tutustua etukäteen, jotta vältyt kiusallisilta tilanteilta.