Turpakellarit tilapäisesti peruttu!

13

maalis

Turpakellarit tilapäisesti peruttu!

Koronavirus on tämän päivän (kiro)sana ja tästä päivästä alkaen se vaikuttaa valitettavasti myös meidän toimintaan. Turku Game Hub sulkee ovensa kaikilta ylimääräisiltä tapahtumilta siksi aikaa että tilanne kohenee. Ei ole tiedossa koska pääsemme takaisin, mutta sillä aikaa kannattaa sopia pelejä ja miittejä Discord-serverillämme. Normaaleja sunnuntaisia pelejä meillä ei kuitenkaan ole.

In English:

Corona virus has been the thing over past weeks and from this day onward it will affect us too. Turku Game Hub is closing its doors for events for now and so our weekly games have to take place elsewhere. Feel free to join us on Discord to catch up on the latest meetings and games.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: