Evokellari 2019

13

kesä

Evokellari 2019

Tänä vuonna pidetään taas Evokellari tuttuun tapaan Paattisten nuorisotilassa 2.8. – 5.8.2019. Perjantaina klo 17 aukeaa ja maanantaina poistutaan viimeistään klo 13. Paikalle saa tulla 40 henkeä eli varmista pian aikataulusi (ketään tuskin käännytetään paikalta jos menee täyteen). Parkkipaikka on ilmainen, tapahtuma on ilmainen ja tien toisella puolella on Paattisten Sale.

Suihkua meillä ei ole vieläkään käytössä, mutta Kassun ja Flenqun luo päässee sopimalla peseytymään, 5 minuutin automatkan päähän Paattisilta. Näistä voinee sopia tarkemmin Discordissa tai paikan päällä.

Olen tehnyt menoja varten taulukon johon voi alustavasti merkata tulemisiaan ja tuomisiaan. Olethan vastuullinen muokatessasi tietoja etkä sotke muiden vastauksia.

Tervetuloa!


In English for probably that one guy.

Evokellari is a Evo-streaming event we have at Paattisten nuorisotila. on August 2th till August 5th. Doors will open Friday 17:00 and will stay open until Monday 13:00. We have a cap of 40 people so please make sure to confirm your schedule in this list. Probably no one needs to be turned away even if we hit the cap though.

  • ”Tulijat” is your nick.
  • ”Paikalla” are the days you plan to attend.
  • ”Varmuus” is your probability of coming.
  • ”Omistaa auton” means you have a car.
  • ”Kenen kyydillä” is your ride.
  • ”Tulee julkisilla” is public transportation.
  • ”Ei kyytiä selvillä” means we haven’t figured a ride for you yet.
  • ”Lähtöaika” is the time you’re ready and able to be picked up from somewhere in Turku.

Welcome!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: