Tekken 7 eSM-kisat @Grail Quest 2017, Gatorade Center 19. – 21.10.17

23

syys

Tekken 7 eSM-kisat @Grail Quest 2017, Gatorade Center 19. – 21.10.17

Grail Quest on suurin lanitapahtuma Turussa vuosiin ja samalla myös suurin mahdollinen videopelitapahtuma kaupungissamme. Paikalla on tiedossa niin paljon ohjelmaa ja menoa ettei niistä voi pysyä kärryillä. Turun taistelupelaajat ry on myös vahvasti mukana sillä järjestämme toveriemme, PTP ry:n sijasta, tämän vuoden Tekken 7 eSM-kisat. Tiedossa on kiireinen perjantai sillä aloitamme jo klo 15:00 eli ota siis päivä vapaaksi.

Osallistuaksesi tarvitset SEUL:in myöntämän pelaajalisenssin sekä tietenkin kävijälipun itse tapahtumaan. TTP ry pystyy tarjoamaan alennettuun 15 € hintaan lippua kolmelle päivälle. Voit ilmoittautua turnaukseen sekä pyytää meiltä lippua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: grailquest2017@turpakellari.com 

Jotta saamme järjestettyä liput kaikille ajoissa niin alelippua täytyy hakea viimeistään ma 9.10. mennessä, jos et kerkeä alelippua hankkimaan niin se on ostettavissa tavalliseen hintaan täältä. Ennakkoilmoittautuminen sen sijaan lyödään kiinni 16.10. mennessä. Huom. Turnaukseen ei pääse mukaan ilman ennakkoilmoittautumista!

Lisätietoa turnauksesta ja tapahtumasta infosivulta.

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: