Syksyn tapahtumat

14

elo

Syksyn tapahtumat

Tiedossa on toiminnantäyteinen syksy mättöpelaajille. Allekirjoittanut siirtyy jatkuvaan yövuoroon joka saattaa vaikuttaa tuleviin Turpakellareihin. Ilmoitan näistä aina erikseen kun pelejä ei ole. Alustavasti kuitenkin jatkamme viikottain samaan tapaan kuin ennenkin, uudessa kodissamme, Turku Game Hubissa.

Malmössa pidetään jokavuotinen Headstomper-tappelupeliturnaus 27. – 30.8.17, jossa turnauspeleinä ovat tänä vuonna Tekken 7, Street Fighter 5, Guilty Gear Xrd Rev 2, Smash Bros Wii U sekä Melee. Tappelupelien lisäksi lähiaikoina käydään myös historiallinen tappelu Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin kesken samana viikonloppuna.

Lokakuun lopussa Grail Quest, turkulainen pelitapahtuma, potkaisee kunnolla pelimeiningit käyntiin. Tarjolla on kaikkea Tekken 7:sta FIFA:an! Grail Quest alkaa jo torstaina 19.10. ja tapahtuma pistetään purkkiin lauantain päätteeksi. Tekken 7:n SM-turnaus pidetään perjantaina 20.10. Potissa on hurjat 1200€ eli kaikki paikalle.

Viikko Grail Questistä eteenpäin on tiedossa porilaista laniperinnettä, Insomnia XIX. Kyseisen tapahtuman tappelupelipuoli on vielä hieman epäselvä, mutta pelejä on luvassa kuitenkin. Porin Karhuhallissa pöristään 26. – 29.10.

Viikko Insomniasta eteenpäin, eli 3. – 5.11. on vielä tiedossa GameXpo Helgingin Messukeskuksessa. Myös GameXpon ohjelma on vielä epäselvä näin varhain, mutta lisätietoa seuraa taatusti.

 

Säästöpossusta tulee olemaan apua jos aikoo selvitä kaikista syystapahtumista!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: