Uudet tuulet puhaltavat

18

touko

Jyrkkälän nuorisotalo on pitkäaikaisesti toiminut Turpakellarin tapahtumapaikkana, mutta elämässä mikään ei ole pysyvää ja kesäkuusta eteenpäin alamme järjestää pelejä The Hivessä (Turku Game Hub). Kiitämme Jyrkkälää kaikista päivistä, jotka olemme saaneet viettää siellä. Annoitte meille paikan kun mistään muualta ei löytynyt ja ilman pysyvää sijaintia tämä toiminta olisi jo vuosia sitten jäänyt hyllylle.

Jatkamme kuitenkin nyt uudessa sijainnissa joka tuo mukanaan kasan omia uusia muutoksia. The Hive sijaitsee kolmannessa kerroksessa lukittujen ovien takana. Alakerran ulko-ovi on viikonloppuisin kiinni jonka lisäksi myös ovi portaikkoon on lukossa sekä myös ovi itse Game Hubille. Aikataulullisesti muutoksia ei tule eli klo 14-21 on edelleen pelejä, jos jotain niin aikataulut ovat jopa rennommat eli yhdeksän jälkeen on ainakin ”vielä yhdelle” aikaa.

Lähistöltä, joskaan ei ihan vierestä, löytyy paljon ilmaisia parkkipaikkoja joista tulee lisäohjeita myöhemmin. Tien toiselta puolelta löytyy K-market ja käytännössä vierestä myös Sale. Ravintoloita on joka makuun Hesburgerista kiinalaiseen kiitos keskeisemmän sijainnin. Keskeisemmästä sijainnista puheen ollen, myös ulkopaikkakuntalaisille Turku Game Hub on otollisemmassa paikassa, Kupittaan juna-asema pysähtyy viereen ja tietyt Onnibus-pysäkit ovat kävelymatkan päässä. Tästäkin tulee lisää ohjeita omalle sivulleen.

Turku Game Hubin myötä Turpakellari ei myöskään jää kesälomalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: