Koneistamo 13 Halisissa 3. – 5.2.17

30

tammi

Koneistamo 13 Halisissa 3. – 5.2.17

Smash Finland ry järjestää kolmannentoista Koneistamonsa ja olemme taas paikalla pitämässä parit turnaukset. Tällä kertaa tapahtumapaikkana toimii vastikään avattu Halisten uusi nuorisotalo. Paikalla on Smashia Meleen, Smash 4:n sekä Project M:n muodossa ja entiseen tapaan, Turun taistelupelaajat ry järjestää SFV- ja KOFXIV-turnauksen. Omien turnaustemme lohkot aloitamme klo 14.00 ja oletettavasti double elim alkaa klo 19.00.

Ilmoittautua voi smash.gg:ssä, mutta onnistuu myös ovelta jos on epävarmaa. Huom.! Yösijan tarve on hyvä ilmoittaa etukäteen sillä paikat ovat rajalliset ja se onnistuu smash.gg:stä samalla kun ilmoittaudut turnaukseen!

Tervetuloa pelaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: