Kellari siirtyy toiseen huoneeseen

12

joulu

Kellari siirtyy toiseen huoneeseen

18.12.16 alkaen Turpakellarit järjestetään samassa paikassa Jyrkkälän nuorisotalolla, mutta eri kerhohuoneessa. Kaikkien onneksi kerhohuone on aivan vieressä eli jatka samaa käytävää vähän pidemmälle kun tulet sisälle. Toisena ongelmana olemme ilman tavarakaappia tilapäisesti nyt jonkin aikaa eli välillä saattaa unohtua joku tavara jollekulle, kannattaa tuoda mahd. usein omat kamppeet paikalle ettei jäädä ilman.

18.12.16 on myös vuoden viimeinen kellari sillä sitä seuraavalla viikolla vietetään joulua ja sitä seuraavalla uutta vuotta! Tuokaa paikalle naposteltavaa!

2017 ensimmäinen kellari pidetään siis 8.1.17 ja tiedossa 15.1.17 olisi hitusen myöhässä Marvelin 5-vuotissynttärit starring Tikivik&JamesSlips sekä kaikki muut jotka paikalle kerkeävät. Marvel lives!

thenextdoor

KERHOHUONE 4!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: