Koneistamo ja kellarin uudet säännöt

03

marras

Koneistamo ja kellarin uudet säännöt

Ennen kuin kerkesimme asiasta raportoida ANC ry järjesti Koneistamo 2:n ICT-talolla. Tuloksista kiinnostuneille tietoa täältä.

Seuraavaksi on tiedossa Koneistamo 3, jälleen Turkusalissa 5. joulukuuta. Tällä kertaa TTP ry on myös kunnolla mukana toiminnassa ja järjestämme (osallistujamääristä riippuen) USF4, Xrd sekä TTT2 -turnaukset. Lisätietoa täältä. Tervetuloa paikalle!

Sitten huonot uutiset:

Valitettavasti pari viikkoa takaperin Jyrkkälän nuorisotalolta oli viety tavaroita meidän läsnäollessamme, joten jatkossa ulko-ovi tulee pitää lukossa aina. Ottaen huomioon sen että ensimmäinen Jyrkkälän Turpakellari on ollut jo 9.10.2011 niin meillä on ollut tuuria matkassa kun mitään ei olla viety ennen sitä. Jatkossa siis ulko-ovi on kiinni, yhteyttä voi ottaa ensisijaisesti minuun, jalikseen tai Akuun (puhelinnumerot ovessa). Lisähuomiona olemme noin viiden aikoihin aina syömässä, joten silloin voi olla huono aika tulla paikalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: