Turpakellari jää kesälomalle 28.6.15 jälkeen

26

kesä

Turpakellari jää kesälomalle 28.6.15 jälkeen

Kuten otsikkokin jo kertoo, jäämme lomalle 28.6.15 pidettävän kellarin jälkeen. Ainoa mikä rikkoo heinäkuun on 17.-20.7. pidettävä Evokellari joka tapahtuu Paattisten nuorisotalolla. Muutoin palataan asiaan elokuussa 2.8.15.

Evokellari

Mitä: Vuotuisen Evolution Championship Seriesin, maailman suurimman avoimen tappelupeliturnauksen, yhteinen katselutapahtuma. Kokonainen viikonloppu omistettuna tappelupeleille ja jännitykselle. Jos aiot tulla paikalle niin ilmoitathan etukäteen, maksimimäärä on 30 henkeä. Paikalla voi yöpyä ja kauppa löytyy tien toiselta puolelta.

Missä: Paattistalonkatu 1, 21330 Paattinen.

Milloin: 17.7. klo 16 – 20.7. klo 12

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: