Turpakellari season X

06

elo

Turpakellari season X

Uusi kausi on potkaistu käyntiin 3.8. eikä kukaan välitä laskea monesko se on. Jatkamme taas peli-iltoja joka sunnuntai joulun tienoille asti. Kannattaa tulla paikalle pelailemaan ja ihmettelemään. Uusia paikallisia naamoja tuli taas kolme lisää ja alkaa olla mukavan ahdasta meininkiä pelejä pelatessa. Homma jatkuu vanhaan tapaan Jyrkkälän nuorisotalolla kerhohuoneessa 3.

Lisäksi haluan julkisesti hehkuttaa ja onnitella Assembly Summer 2014 TTT2-turnauksen voittajaa, Tatua aka Touchia! Myllytit kaikkia valmiiksi vuoden pirteimmässä turnauksessa. IMBBBAAAAA! Täältä muistin virkistykseksi kaaviot: http://tournaments.peliliiga.fi/summer14/brackets/view/45/full

You got the touch!

Alternate kosketus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: