Kesän viimeinen kellari Jyrkkälässä

07

kesä

Kesän viimeinen kellari Jyrkkälässä

Tällä viikolla erinäisten mutkien kautta on selvinnyt että tämä sunnuntai (9.6.) on toistaiseksi viimeinen Turpakellari Jyrkkälän nuorisotalolla. Siirrämme pelit tilapäisesti Zabadakkiin, joka sijaitsee itse asiassa aivan keskustassa. Ensimmäistä kertaa Turpakellari tulee olemaan OIKEASSA kellarissa!

Zabadak on tilana erinomainen varsinkin kun tulemme saamaan tilan keittiötä myöten omaan käyttöön, mutta kaikille tiedoksi että ovia ei ole mahdollista pitää auki. Eli uudet kuin vanhatkin kävijät soittakaa joko minulle tai Jufolle kun saavutte paikalle. Numeroita voi pyytää seuraavista paikoista:

Kurdijef: kurdijef@gmail.com | Facebook

Jufo: jufo@turpakellari.com | Facebook

Tai sitten ircin kautta kysymällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: