Simanyrkki 2013 – PERUTTU

23

huhti

Simanyrkki 2013 – PERUTTU

Kirjoitan tämän avoimena anteeksipyyntönä kaikille, jotka odottivat pääsevänsä Simanyrkkiin pelaamaan tai katsomaan tappelupelejä.

Turun taistelupelaajat ry:n muodostamisesta huolimatta olemme enimmäkseen sama porukka kuin vuosi sitten eikä järjestämis- tai yhdistystoiminta silti ole kenellekään tuttua. Opimme viime vuodesta paljon mitä tulee itse turnauksen vetämiseen, mutta tällä kertaa ongelmaksi muodostui sopivan paikan löytyminen kun Turkusali olikin varattu. Lähtökohtaisesti olisi pitänyt aloittaa paikan varaaminen aikaisemmin, mutta halusin silti vielä pitää turnauksen. Ajanpuute muodostui päivä päivältä vakavammaksi ongelmaksi. Sain kuitenkin viime tingassa sovittua Simanyrkin T-talolle, johon voin paljastaa Jufon reaktion olleen ”Ai vieläkö me se järkätään?”

Nyt voin myöntää että samat ajatukset pyörivät omassa päässäni vaikken sitä halunnut ääneen sanoa.

T-talon sopimus avasi kumminkin kaikki ovet onnistumiselle, kunhan saisin tehtyä ilmoituksen yleisötilaisuudesta. Minun elämäni perheellisenä, kolmivuorotyöntekijänä, nyt kahden eri yhdistyksen toimijana sekä Turpakellarien vetäjänä oli ehkä ylivoimaista. Olisi pitänyt saada joku muu hoitamaan nuo asiat kuntoon tai vähintään pyytää apua. Edes omalta vaimolta. En kuitenkaan tehnyt niin ja siitä joutuu nyt maksamaan koko tapahtuman peruuttamisella. Yleisötilaisuuden ilmoitus tulee tehdä 5 vrk ennen pidettävää tapahtumaa, mutta pelastussuunnitelma joka vaaditaan samaan pakettiin olisi pitänyt hoitaa pelastuslaitoksen kanssa kuntoon 14 vrk ennen pidettävää tapahtumaa. Tuo pelastussuunnitelma muuttui mahdottomaksi hankkia jo aikaa sitten (periaatteessa olisi pitänyt samalla viikolla hoitaa kuntoon kuin T-talon sopimus) ja on se tekninen syy siihen miksei Simanyrkki tule toteutumaan.

Turun taistelupelaajat ry:n puheenjohtajana pyydän Turun yhteisön puolesta kaikilta anteeksi. Loppujen lopuksi uskon että tämän olisi vielä saanut selvitettyä jos olisin parempi ihminen.

Ensi kertaan,

Diep Thai

1 Comment

  • Reply touko 8, 2013 at 6:39 pm

    No ainakin on vastuuntuntoisesti hoidettu hommat. Puheenjohtajana tulee kyllä helposti kahmittua liikaa askaretta itselleen, deligointitaidot ovat homman nappi ja nukka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: