Simanyrkki ohi!

07

touko

5.5. Lauantaina tuli pidettyä Turpakellarin pienen olemassaolon hienoin tapahtuma. Turkusali täyttyi hienosta sekoituksesta turkulaisia, porilaisia, helsinkiläisiä, tamperelaisia sekä oululaisesta ja Raanujärven ylpeydestä. Onnistuimme saamaan myös paikan täyttymään simasta ja häviäjien kyyneleistä, kun puolen vuoden voittoputkia murskattiin surutta ja parhaidenkin pelaajien hermoja koeteltiin siihen malliin ettei mokattuja comboja ole nähty yhtä montaa koko vuonna.

Pitemmittä puheitta siirrytään tästä tuloksiin:

Smash 1v1

Lähti käyntiin kahdella round-robin lohkolla joiden neljä parasta siirtyivät varsinaiseen kahdeksan hengen double elimination-turnaukseen.

Pool A

Pool B

Poolit itsessään menivät melko yllätyksettömästi. Sitä seurannut kaavio sen sijaan toi mukanaan melkoisen heijarilyönnin.

Brawl 1v1

1: -LzR-
2: Schwa
3: Jebu
4: Vurkyzo
5: Heru
5: Sepe Susi
7: Cleftor
7: Lari K

Simanyrkin Brawl 1v1-voittajaksi selviytyi brasilialaiskaksos-eskimoiden ylikomentaja, -LzR-! Schwa, suvereenilla puolen vuoden turnausvoittoputkellaankaan, ei mahtanut juuri mitään vaikka arpoi Snaken, Diddy Kongin ja jopa Metaknightin välillä. Onnittelut voittajalle!

-LzR- vs Schwa pt 1

-LzR- vs Schwa pt 2

 

Smash 2v2

Tiimipelien finaalia ei saatu nauhalle. Eikä siellä finaalejakaan varsinaisesti ollut, joten mitään ei sinänsä menetetty. Tässä tulokset:

Brawl 2v2-bracket

 

1: Schwa & Heru
2: Vurkyzo & Jebu
3: Susi & -LzR-
4: Lari K & Cleftor
5: Jite & Efako

 

Super Street Fighter 4 AE 2012

Yllätysturnaus jonka vetämistä pohdittiin loppumetreille saakka saatiin myös kunnialla päätökseen. Kovaa tasoa ei turnauksesta silti puuttunut, vaikka pari vitsiosallistujaakin eksyi mukaan kuten Andy-O ja allekirjoittanut.

AE 2012

1: vilq
2: Tempo
3: Shoguni
4: Sodkilla112
5: Magnetismi
5: Kurdijef
7: Stckmaster
7: Jufo
9: Krasterk
9: Andy-O
9: Tofma
9: Cleftor

Tämäkin turnaus eteni resettiin asti, mutta Suomen parhaana SF4-pelaajana pidetty vilq piti pintansa ja vei hienosti voiton koti-Helsinkiin.

AE 2012 grand finals pt 1

AE 2012 grand finals pt 2

 

Ultimate Marvel vs Capcom 3

Turun suosikkipeli Tekkenin lisäksi. Turnaustulokset myös osoittavat sen, vaikka tunsinkin kovaa huolta perjantaina matsaillessani. Oma voittoveikkaus olisi ollut Sodkilla112 ja kakkosena Stckmaster. Sen sijaan kävikin niin että Turku pudotti ulkopaikkakuntalaiset häviäjiin ja Kimmo, Suomen ainoa Trish, lakaisi tuhkatkin pesästä.

Ultimate Marvel vs Capcom 3

1: Phuck
2: Jufo
3: Kimmo
4: Sodkilla112
5: Kurdijef
5: Stckmaster
7: Tempo
7: Vurkkeli
9: Shoguni
9: Magnetismi
9: Krasterk
9: Schwa
13: Petturi

Ultimate Marvel vs Capcom 3 grand finals

 

Tekken 6

Viimeisenä muttei vähäisimpänä. Suomen pelatuin tappelupeli… Tekken 6. Kaavion järkevyydestä on jo käyty keskustelua ja lopputulos on luonnollisesti se, että ensi turnausta järjestettäessä Turpakellari käyttää enemmän päätä kuin nyt. Pahoittelemme tehtyä, mutta se ei vienyt jännitystä onneksi turnauksesta.

Tekken 6

 

1: Tofma
2: Philo
3: Andy-O
4: Teppana
5: Retoik
5: killerdoll
7: wulzi
7: Firanfin
9: Kurdijef
9: Sodkilla112
9: Phuck
9: Pyrski
13: vilq

Mega-yllätyksenä killerdoll putosikin Tofmaa vastaan voittajissa ja Philoa vastaan häviäjissä. Philo sitten kantoi itsensä häviäjien läpi Tofmaa vastaan ja onnistui resetoimaan ottelunkin, mutta hävisi. Onnittelut voittajalle! Onnittelut Porille ja Rautanyrkissä sitten aito Pori vs Turku final showdown sitten.

Tekken 6 grand finals pt 1

Tekken 6 grand finals pt 2

Lisäksi paikalla pidettiin impromptu palkintojen jako. Osan Smash-pelaajista piti lähteä aikaisemmin joten heidän palkintojen jako jäi valitettavasti tohinassa kuvaamatta.

 Simanyrkki palkintojenjako

Kiitämme kaikkia osallistuneita ja toivottavasti sima ja kyyneleet virtaavat ensikin vuonna!

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: