Simanyrkki soljuu 5.5.2012

14

huhti

Turpakellari järjestää vappuviikolla turnauksen. Ilmoittautua voit täällä, SmashFin-foorumilla taikka ircissä (#turpakellari @Quakenet/@IRCnet).

Tapahtumapaikka: Turkusali, Rehtoripellonkatu 4A, Ylioppilastalo A 2.krs
Yksityiskohtaiset ohjeet paikalle
Paikka on varattu 12-22. Aloitamme viimeistään klo 14, aikaisemmin jos kaikki ovat paikalla. Suurkiitokset ANC:lle tilojen järjestämisestä.

Turnaukset:
Super Smash Bros Brawl 1v1
Super Smash Bros Brawl 2v2
Tekken 6
Ultimate Marvel vs Capcom 3

HUOM! Sekä turnausten formaatit että pelit saattavat vielä vaihtua jos esimerkiksi SF4-pelaajia kerääntyy paljon ja Tekkenistejä ei. Smash-turnauksista voit äänestää täällä. Koska kyseessä on vain päivän tapahtuma pidämme varmuuden vuoksi rajan neljässä pelissä, jotta jää casualeillekin aikaa.

Maksut:
Sisäänpääsy 2 €
Osallistuminen per peli 2 €

Mikäli ihmiset haluavat maksaa mieluummin isommasta potista niin turnausmaksuja voidaan vielä vaihtaa. Esimerkiksi, tällä hetkellä kumpaakin Smash-turnausta halutaan pelata 5 euron osallistumismaksulla. Mielipiteitä otetaan vastaan.

Varusteet:
Tuokaa omat ohjaimet (duh). Lisäksi Simanyrkkiin on tällä hetkellä luvattu 3x Wii, 3x PS3, 5 kuvaputkea ja yksi projektori. Mahdollisesti vielä 2 PS3:a ja 2 lagitonta näyttöä.

Majoitus:
Alustavasti meillä on tarjota vain Krasterkin asunnosta pari kolme paikkaa ja mahdollisesti Jufolta. Nopeat syövät.

Lisähuomioita:
Pidämme seuraavana päivänä (6.5) Turpakellarin normaalisti, joten jos ulkopaikkakuntalaisilta löytyy vielä hinkua pelata niin sinne saa tulla jatkamaan. Omat tilamme ovat pienemmät, mutta osa meistä kellarin asukeista joutuu jättämään sen väliin tenttien, lasten ym. takia. Joten mahtumisesta ei toivon mukaan tule ongelmaa. Lisäkysymykset tähän topikkiin, minulle PM:nä, mailina tai sitten #turpakellari @Quakenet (tahi IRCnet).

Porilaiset on hulluja. Lappalaiset on poroja. Tamperelaisia… ei ees tunneta?
GET HUAAAAAAAA!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: