Round-robin mode ACTIVATE!

03

huhti

Round-robin mode ACTIVATE!

Viime sunnuntai (1.4) oli tunnelmaltaan mahtavimpia päiviä ikinä, mutta 2d-puolta vaivaa edelleen alusta mukana kulkenut ”tauti”: rakenteen puute. Meillä ei pelata settejä paitsi kuvauksiin ryhdyttäessä eikä kameroita riitä kuin yhdelle pisteelle. Rakenteen puuttuessa pelisilmäkään ei kehity samalla tavalla. Kukaan ei osaa vielä ajatella matsia kokonaisuutena vaan kaikki ”tapahtuu tyhjiössä”. Mixuppeja heitetään paljon hyökätessä mutta niiden takana ei ole koskaan tarkoitusta. Tahto voittaa puuttuu kun ei ole tavoitetta eikä panosta. Tätä ei tunnu korjaavan edes matsien kuvaaminen ja FT5-setit.

Tästä johtuen… Turpakellari tulee ajamaan ensi sunnuntaista lähtien round-robin turnauksia. Tulokset peleistä julkaistaan sivulle joka viikko. Ei poikkeuksia.

Tulokset voitaisiin kasata isommaksi ranking-listaksi, mutta tällä hetkellä ranbattien läpivienti antaisi virheelliset lopputulokset koska meillä ole pelaajia tarpeeksi yhdellekään pelille eikä pelaaja välttämättä pääse joka sunnuntai pelaamaan. Toisaalta se voi olla ainoa tapa saada koherenssia Turpakellariin ja poisjääminen voisi olla ”oma vika”. Haluatteko ranking-listan vai haluatteko vain viikottaiset tulokset? Otamme tästä vielä mielipiteitä vastaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: