Torjuntavoitto

14

marras

Viime viikonloppu olikin pelintäyteisin viikonloppumme ikinä.

Omalta osalta se alkoi jo keskiviikkoiltana. Sain nipistettyä töistä kaksi tuntia ”pois” tulemalla aikaisemmin hommiin joten kahdeksalta suuntasin Andyn luo viikottaiselle Tekken-sessiolle. Tapasin Rauhiksen ensimmäistä kertaa ja erehdyin juttelemaan Turpakellarista sekä PTP:stä kun olisi voinut mäiskiä Tekkeniä. Vertaillessa toimintaa tuli sellainen olo että Turpakellarilla on vielä reilusti matkaa PTP-tapahtumien skaalalle. Toistaiseksi sille tasolle ei ole mikään kiirekään kun porukkamme on vielä noin 14 maksimissaan. Kun sitten lopulta tajusimme ottaa ohjaimet käteen niin RauhiZ myllytti 5-1. En yksinkertaisesti tuntenut Brucea juuri ollenkaan. Onneksi tämä porilaisten mini-invaasio oli heikko ja RauhiZ sai poistua se 5-1 minua vastaan ainoana voittonaan, turpaan tuli Ramilta, Nikolta ja Andyltä.

Torstaina piti homman toistua, mutta useammasta syystä se jäi pitämättä. Joten sain idean mennä Krasterkille pelaamaan. Hänen sanoin ”torstaista lauantaihin täällä on peliä ihan mihin aikaan vaan”. Olimme jo aloittaneet Marvel vs Capcom 3-mäiskinnän kun Krasterk sai yllätyssoiton Rauhikselta, joka klo 23 jälkeen ilmestyikin paikalle täynnä intoa solmituista suhteista. Toivottavasti näkyvyys tuo esiin lisää ihmisiä muuallekin kuin Poriin. Sillä hetkellä minulle tärkeämpänä faktana RauhiZ toi kassissaan Ultimate Marvel vs Capcom 3:n joka julkaistaisiin vasta 18.11. Laitettuamme pelin sisään Capcom tervehti meitä pakollisella asennuksella jonka säätämiseen meni vielä oma aikansa kun PS3:n kovalevy oli täynnä. Loppuilta sujuikin sitä pelatessa.

Perjantai jäi minulta ohi kun olin luvannut päivän lapsilleni (heille) rankan iltavuoroviikon jälkeen. Ilmeisesti pelit jäivät laihanlaisiksi sillä Phu pelasi Patrickin kanssa kahdestaan Hokuto no Keniä ja poistui ennen Stckmasterin ja vilq’n saapumista kahdeksalta. Lauantaina sen sijaan alkoikin kunnon turpasessio kolmella pelipisteellä joka jatkui pitkälle yöhön. Valitettavasti taas jouduin jäämään pois jo seitsemältä, mutta sitä ennen tuli otettua hyviä matseja kaikkia ulkopaikkakuntalaisia vastaan. Oli uskomatonta huomata oman tiiminsä tehokkuus vaikka osa siitä tulikin pelkästään siitä ettei vastustajilla ollut kokemusta hahmoistani. Sain kehuja comboistani (silloin kun sattuivat onnistumaan) ja ainoa jolle tunnustan häviöni on Stckmaster joka pelaa Spencerillä sekä Iron Manillä huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin. Voitin häntäkin melko tasaisesti, muttei jääny epäselväksi kumpi oli parempi pelaaja ainakin hyökkäyspelissä. Otin myös lauantaina first to 10-setin Tempon ja Sodkillan kanssa. Videolle. Tempon Magneto on uskomaton. Minulla oli paljon hankaluuksia taistella overhead-tansseja vastaan kun ainoa kokemus Magnetosta tuli Krasterkilta joka on huomattavasti passiivisempi. Hyvästä Dantesta ei myöskään ollut aiempaa kokemusta joten täytyy ylpeydellä ottaa vastaan 7-10 häviö. Sodkillan Wolverine toi vastaavanlaisen ”wtf”-olon kun Krasterkia vastaan alkoi jo tuntua siltä että Spencerillä on hyvä matchup Wolverinea vastaan. Hänellekin taisin hävitä 7-10. Vilq’n kanssa pelasimme myös muutaman erän mutta comboista ja oikeaoppisesta liikkumisesta huolimatta vilq’lla ei selkeästikään ollut varsinaista peli-, hahmo- ja tilannetietoutta joten hän hävisi aika reilusti. Olisi pitänyt loikata pelaamaan Street Fighteria mutta aina sattui olemaan huono hetki ja yhtäkkiä kello olikin seitsemän. Poistuin tehtyäni Sodkillan Stormille Iron Avengerin.

Sunnuntaina Turpakellarin virallisessa illassa en hävinnyt settejä kummallekaan rovaniemeläisistä, mutta tästähän ei mitään todisteita jäänyt kun niitä ei kuvattu. Stckmasterin kanssa pelatut matsit eivät myöskään jääneet varsinaisesti sunnuntailta mieleen, mutta tuli taas loikittua ympäri ämpäri pelipisteitä. Tekken-kehitys junnaa paikallaan kun aloin kiinnostua Wangistakin. Smash on Smash on Smash. Street Fighteria en kerennyt ottamaan yhtäkään matsia vaikka mieli teki pari kertaa. Otimme sattumanvaraisesti kuvattuja first to 3 ja first to 5-settejä rovaniemeläisten kanssa jotka voitimme suurimmaksi osaksi joten Lappi vs Turku-tilanne ainakin ratkesi meidän hyväksemme. Helsinki jäi minulle hieman epäselväksi kun en kerennyt kaikkea seuraamaan. Käsittääkseni aika tasoissa oltiin kaikki toisiimme nähden.

Kaiken kaikkiaan minulla ei ole ollut hauskempaa aikoihin. Toivottavasti tapaamme joskus samoissa merkeissä.

Tulevaisuuden haaste on pistää Porin pojille pataan täällä sekä Porissa. Valmistautukaamme siihen.

Scoops!

3 Comments

 • Sodkilla112
  Reply marras 14, 2011 at 12:12 pm

  Joudunko vaikeuksiin, jos sanon että tuo kuva tuo hyviä muistoja? Turkulaiset eivät ole free, jos joku on eri mieltä, niin voi mennä kokeilemaa helppoa se ei tule olemaan.
  Ps. Kurdin ja mun ft5 setti kuvattiin ja tänään/huomenna tod.näk. uploadaan kaikki mitä mulla on koneella. Stay tuned @ http://www.youtube.com/user/Arcticfgc

 • Reply marras 15, 2011 at 10:24 am

  Tuo hyviä muistoja meistä vai muista hetkistä? :{D

 • Schwa
  Reply marras 18, 2011 at 8:34 pm

  En tuu 20.11 pelaamaan ku pitää lukee koeviikkoo varten, seur, viikonloppuna oon turnauksessa, joten tuun joulukuussa taas pelaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: