Viheltää!

06

marras

Turpakellarin seuraava haaste on niin valtava ettei se millään mahdu yhdelle päivälle. Meitä uhataan pommittaa kolmelta eri suunnalta…

Porista iskee Suomen Aris, RauhiZ, jo torstaina Andyn luo ja jatkaa koko viikonlopun Tekken-invaasiotaan. Hänen taustajoukoistaan meillä ei ole tietoa.

Rovaniemeltä tulee lauantaina Sodkilla sekä hänen veljensä Tempo. Heidän Mahvel-pyhiinvaelluksen ensimmäinen kohde olemme me. Tempo taisteli tiensä toiseksi tämän vuoden Rautanyrkissä.

Helsingistä saapuu ainakin Stckmaster, Rautanyrkin Marvel-voittaja sekä mahdollisesti vilq, joka kuuleman mukaan on mestarillinen jollei suorastaan Suomen parhaimpia Street Fighter-pelaajia(lähde: Andy ja Krasterk).

Homma on selvä. Turun maaperää täytyy puolustaa!

Toimimme niin että Krasterk majoittaa Stckmasterin(, vilq:n?) ja ”Rauhiksen” samalla kun hänen asuntonsa on koko ajan auki (kuvannoillisesti) torstaista lauantaihin saakka. Sodkilla ja Tempo aikovat nauhoittaa matseja mutta sen lisäksi Krasterkiltakin löytyy videonkaappausteknologiaa. Saavat paikallisetkin pelaajat itseni mukaanlukien hieman kokemusta siitä millaista on joutua kuvatuksi. Jonain päivänä sitähän voi joutua streamiin.

Tämän lisäksi Turpakellarin ilta pidetään aivan normaalisti sunnuntaina. Kenties… silloin voisimme jopa pitää kivan pienen turnauksen?

Toivon että jokainen turpakellarilainen Akumoista Taskmastereihin ja Kingeistä Balrogeihin viettävät tämän viikon terästämässä combojansa ja peliään sillä täytyyhän meidän ottaa vieraat vastaan lämpimästi. Mieluiten niin lämpimästi ettei jää epäselväksi miten liekeissä täällä pelataan! Jos turpaan tulee niin ei ainakaan oteta antamatta ensin.

Lisätietoa ja yhteyden Krasterkiin saa täältä

PROTECT THE SOIL

1 Comment

  • Nessu
    Reply marras 7, 2011 at 11:12 pm

    Noni just :D saa kattella ku stckmaster pöyrittelee porukkaa lattialla xD se on sen verran kova pelaaja etten oo koskaan voittanu SäFässä ja ainoa kerta ku oon voittanu mahvelis oli silloin julkaisupäivänä :D tuun toki katteleen mut itte oon sellases tienristeykses itte tällä hetkellä ettei musta oo kellekkään vastusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: