Tunnelmaraportti – 30.10.2011

31

loka

Tunnelmaraportti – 30.10.2011

Vaihteeksi voisin minäkin tänne tunnelmoida jotain. Viimeisin peli-ilta pidettiin siis taas sunnuntaina (30.10.) Jyrkkälässä. Ennakkoon oli jo tiedossa että pelaajakato on melkoinen kun Tekkenmiehet olivat Porissa maailmaa pelastamassa, Aapo ja Nessu olivat kipeinä ja Diep jäi kotiin pitämään linnaketta pystyssä… Paitsi että teki diepit ja saapui paikalle kuitenkin.

Pelaajakadosta johtuen myös pelipisteitä saatiin vain kaksi, joista toinen meni Brawl-pelaajille, joita nyt viimein ilmestyi paikalle. Toinen piste pyhitettiinkin sitten Marvelille, tarkoituksenamme hieman valmistautua rovaniemeläisinvaasioon parin viikon päästä. Illan edetessä Tuomaskin saatiin paikalle, joka kaikessa ystävällisyydessään jaksoi hakea oman näyttönsä. SF:llekin saatiin siis oma pelipiste. Kiitos Tuomakselle!

Oli taas mukava todeta miten porukka on kehittynyt. Erityisesti Marvelia seuratessa huomaa miten paljon uusia asioita ollaan opittu ja vanhoista, huonoista tavoista on päästy eroon. Erityisen mukavaa on tietysti todeta omakin kehitys, josta on pakko antaa kiitokset muille kellarilaisille. Jos te ette rankoisi mokia niin kovaa, en ikinä oppisi niistä pois. Keskinäistä keskustelua ja ohjeiden ja vinkkien jakoa vielä haluaisin peräänkuuluttaa. Jokainen varmasti tietää pelistään jotain, jota muut ei tiedä. Jos ei muusta, niin omista kikoistaan ja hahmoistaan. Muiden neuvomisesta hyötyy kuitenkin itse pitkällä tähtäimellä huomattavasti enemmän kun asioiden salaamisesta. Tämä osa-alue tosin korjaantunee itsestään, ollaan kuitenkin niin hyvä porukka saatu kasaan.

Fuck it

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: