Tunnelmaraportti Jyrkkälästä

10

loka

Tunnelmaraportti Jyrkkälästä

Onhan tässä jo muutamakin uutisfanfaari pidetty asiasta, mutta saavuimme viimein 9.10 sunnuntaina Jyrkkälään.

Minulle tuli pienoiset paineet saada iso näyttö- ja konsolikasamme paikalle kun Tiia päätti väsymystään jäädä peleistä pois. Näin ollen kuitenkin saimme rahdattua 4 miestä (itseni lisäksi) sekä kolme ruutua ja kolme PS3:a lisävehkeineen paikalle. Saavuimme pihaan noin 5-6 minuuttia ennen ovien avaamista mutta ”maksavina asiakkaina” pääsimmekin sisään etuajassa. Tavaroita purkaessamme yksi vetäjistä näytti sitten miten ilmastointi väännetään päälle, täytätti minulla lomakkeita jonka lopuksi hän antoi meille avaimen ja jätti meidät omaan rauhaamme.

Tila näytti pienemmältä kuin muistin, mutta se oli enemmän kuin tarpeeksi.

Saimme helposti pelikokoonpanot omiin nurkkiinsa sillä paikalla olevat pöydät ja tuolit olivat käytännöllisen sopivia. Valitettavasti olin unohtanut jatkojohdot kunnes tajusin soittaa Aapolle, pelastajallemme. Jatkojohtoja hän toikin, kuin myös lisää telkkareita ja ikimuinaisen PS1:n sekä ison kasan pelejä. Näin saimme tarpeeksi kasaan ainakin neljälle kokoonpanolle joista yksi omistettiin PS1:lle kun Wii’n omistajaa ei näkynyt eikä kuulunut missään.

Aika kului rattoisasti Tekkenin, Marvel vs Capcomin, Street Fighterin ja PS1-klassikoiden (sekä parin muunkin pelin) merkeissä. Kaikkien pelien rakastajana en valitettavasti kerennyt pelaamaan enää kaikkia pelejä enkä kaikkia vastaan, mutta pirun hauskaa tuntui olevan kaikilla. Erityisiä valopilkkuja minulle olivat Markon uusi kaveri joka herätti pienen kadonneen kipinän SF4:ää kohtaan sekä Aapon loputon solidaarisuus. Surullisena faktana Sami(Jufo) ei päässyt työaikatauluiltaan tällä kertaa paikalle, mutta onneksi avajaiset jäivät odotettua pienemmäksi niin hän ei missannut kuin yhden illan sitä samaa mitä Turpakellari on tähänkin saakka ollut…

Bro fist bumps

Toivottavasti homma jatkuu tällaisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: