Jyrkkälän nuorisotalo

02

loka

Jyrkkälän nuorisotalo

9.10.2011 tapahtuu vihdoin se minkä on pitänytkin jo hetken aikaa tapahtua. Turpakellarin illat siirtyvät virallisesti julkisiin tiloihin, Jyrkkälän nuorisotaloon, lähes joka sunnuntaille. Aikataulu tulee olemaan jatkossa niin että alkaa klo 14.00 ja siivotaan paikat poistumiskuntoon ennen klo 21.00. Emme ole vielä täysin selvillä setuppien määrästä, mutta ainakin pari lagitonta näyttöä ja kuvaputki (tai kaksi) saadaan paikalle. PlayStationeista saamme tuotua ”talon puolesta” kaksi ja loput konsolit tulevat muilta. Ainakin yksi Wii saadaan kun taas kolmannesta PlayStationista (tai Xboxista) ei olla vielä sovittu. Emme ole täysin varmoja oliko paikalla mikroja käytettävissä (melko varmasti), mutta tien toisella puolella on kätevästi kauppa josta voi käydä hakemassa itselleen popsittavaa.

Tässä tämänhetkinen peli-inventaario kaikkien kävijöiden pelit ja päivitykset laskettuna (x+x = PS3 + Xbox):

  • 3+2 kpl Super Street Fighter 4: AE
  • 3 kpl Marvel vs Capcom 3
  • 7+1 kpl Tekken 6
  • 2+1 kpl Blazblue Continuum Shift
  • 2 kpl Arcana Heart 3
  • 1+1 Mortal Kombat
  • 2+2 SF3: Third Strike Online Edition

Paikka vaikuttaa toistaiseksi ihanteelliselta, mutta lopullinen tuomio jääköön ajan testaamaksi. Toivon mukaan saamme tällä muutoksella myös lisää ihmisiä paikalle sillä joukossa tiivistyy tyhmyyden lisäksi äly.

Power in numbers

1 Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: