Taistelu tulevaisuudesta…

11

syys

Taistelu tulevaisuudesta…

On lähes käyty jo. Ainakin yhdellä rintamalla.

Ei liene kenellekään enää salaisuus että vierailimme Jufon kanssa Jyrkkälän nuorisotalossa jo katselemassa paikkoja ja tulemme siirtymään sinne. Mitä luultavimmin kuun loppupuolella Turpakellarin tapahtumat jatkuvat siis Jyrkkälässä joka sunnuntai. Kerhohuone joka meille on varattu oli tilava ja täynnä pöytiä ja tuoleja joista saadaan helposti hyvät setupit pelikonsoleille (jonotustuoleineen). Saamme myös säilytyskaapin käyttöömme, mutten tiedä vielä mitä tulemme säilyttämään siellä saati kaapin varsinaista kokoa. Tien toisella puolella on kauppa ja bussiyhteydet paikalle hyvät (Kauppatorilta 12 ja 61).

Muuton ja lisätilan myötä saamme mahdutettua ainakin kolmannen ruudun ja konsolin joka saatetaan tulla pyhittämään Wiille ja Smashille. Tämä tietenkin riippuu osallistujista sillä tämänhetkinen kansa on jo vahvasti Tekkenin ja perinteisen 2d-mäiskinnän harrastajia. Itse näen mielessäni neljä setuppia (nurkka on mättöpelaajan paras ystävä myös oikeassa elämässä!) joista yksi olisi Tekkenille, toinen Marvelille, kolmas Street Fighterille ja neljäs Smashille. Näyttöjä niin monelle setupille ei vielä ole ja logistiikkaongelmat lisääntyvät muutenkin sitä mukaa, mutta mikäli Turpakellari lähtee tästä kasvamaan niin siihen suuntaan ollaan ehkä menossa. Vuokraa meiltä ei peritä joten Turpakellari pysyy vastedeskin ilmaisena. Kunhan ruokkii itsensä (mikrot ovat vapaassa käytössä).

Toisaalla horisontissa häämöttää myös Akateemisen Nintendoklubin ja Turpakellarin yhteinen ilta.

Alustavasti olemme jo päättäneet pitää sen lauantaina 22.10.11 Turkusalissa. Aikaa varattu 14-22. Paikalle tulee ANC:n oma väki, ketä yliopistolta tarttuu mainossyötteihin sekä tottakai Turpakellarin porukka. Tarkoituksena on vetää muutama turnaus ja perusmatsailua siinä sivussa. Tarjoilu á la ANC. Tapahtuma on alkoholiton sekä maksuton. Turnauspelit ja loput yksityiskohdat paljastetaan myöhemmin.

LETSUGOJUSTINU

3 thoughts on - Taistelu tulevaisuudesta…

 • Reply syys 12, 2011 at 5:07 pm

  Ja Turkusali on nyt tosiaan varattu eli ajankohta on mikä on.

 • Nessu
  Reply syys 18, 2011 at 2:14 pm

  Niinku oon jo sanonu nii itte pystyn ainaki järjestämään xboxin tai ps3:men jolla voi pelata SSF4 AE:ta, Boxilla muitakin. Ihan pakko myös kysyä (ei sillä että setupeissa olisi vikaa) jääkö Blazblue ja turd strike pois turpakellarin kokoonpanosta vai ovatko ne jonkun pisteen vaihtopelejä?

 • Reply syys 21, 2011 at 7:47 pm

  En usko että jää kokonaan pois, mut vaihtopeleiksi sitäkin luultavammin. SF4-pisteellä ei välttämättä ole niin kovaa kiirettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: